Tallers

lotos sol - copia

Els tallers de sanació t’ajuden a gestionar les emocions, expresar-te, sanar les relacions amb els demés i amb tu mateix, a veure on estan els teus bloquejos i començar a superar-los.

El treballar en grup ens permet compartir les pràctiques i experiències amb varies persones, sentir el seu suport i enriquir-nos amb cada aportació individual.
Cada taller s’enfoca cap a un aspecte en particular i les diferents sessions ens aporten sempre noves eines i progressos en el procés vital.
Les eines que utilitzem en els tallers de sanació són bàsicament la Gestalt i les Constel.lacions, amb el suport del ioga i la meditació.
Els tallers de ioga i auto-coneixement  estan enfocats al  coneixement del propi Ésser; més enllà de la personalitat, de les emocions, del cos i de la ment. Al reconeixement de la Realitat subjacent en Tot i que les escriptures defineixen com:  «Consciència, existència i joia».  Les eines que utilitzem en els tallers d’auto-coneixement són bàsicament la pràctica i filosofía del Ioga (Raja ioga, Hatha Ioga, Bhakti ioga, Karma Ioga i Jñana Ioga), sempre amb el suport del Vedanta Advaita i el Shivaisme de Caixmir.